dilluns, 28 d’octubre de 2013

Gossip Girl

És una sèrie de televisió nord-americana de drama adolescent , basada en les novel · les homònimes de Cecily von Ziegesar . La sèrie va ser creada per Josh Schwartz i Stephanie Savage

La sèrie és narrada per la " bloggera ", " Gossip Girl", la sèrie gira entorn de les vides privilegiades de joves a l'Upper East Side de Manhattan a la ciutat de Nova York .
La sèrie s'inicia amb el retorn de la noia " it"  , Serena van der Woodsen   (Blake Lively) d'un internat de Cornwall . Al seu retorn , Blair Waldorf   (Leighton Meester), la seva millor amiga , no la rep de bona manera . La història també segueix a Chuck Bass , el noi "dolent " , a Nate Archibald , amic de Chuck i parella de Blair , a Dan Humphrey , a la millor amiga de Dan , Vanessa Abrams , i la germana de Dan , Jenny Humphrey .

La trama principal de la sèrie, es basa en Gossip Girl, el qual és un bloc a internet molt conegut, que narra el dia a dia xafarderies, conflictes amorosos, familiars i econòmics d'un grup de joves multimilionaris de  New York .

L'èxit de Gossip Girl va portar a adaptacions internacionals fora dels Estats Units . La sèrie ha rebut nombroses nominacions a diferents premis , entre ells , 18 Teen Choice Awards .

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review